Eof térképe

Szabályzatok, ismertetők, leírások, rövid összefoglalók. Ismerd meg világunk alkotható fajait. Olvasd el rövid ismertetőiket, és ha kedvet kaptál, regisztrálj be és alkosd meg karaktered!
Kép
Röviden: Kedvcsináló a világunkhoz: ÁFSZ Választható fajaink EOF teremtéstörténet Világtérkép
Válasz küldése
Avatar
Prof. El'doro Morte
Admin - Boszorkány, MSZA igazgatónője
Hozzászólások: 1056
Csatlakozott: 2009. dec. 27. 18:11
faj: boszorkány
avatar: Eliza Dushku
karakterlap: viewtopic.php?f=246&t=315
Tartózkodási hely: Merlin Szakálla Akadémia
Kapcsolat:

Eof térképe

Hozzászólás Szerző: Prof. El'doro Morte »

EOF VILÁGÁNAK TÉRKÉPE

Frissítve: 2017. október 24-én


EOF világának térképe alapvetően megegyezik a valós világéval.
Az emberek lakta városok - abban az esetben is ha külön helyszínként nem szerepelnek - léteznek a világunkban. A mágikus világokba, illetve párhuzamos dimenziókba, melyek a földi, emberi világ mellett léteznek, átjárókon keresztül vezet az út. (A térképen csillaggal vannak jelölve.) Ezek a kapuk emberi szem számára láthatatlanok.

Mindegyik átjáró más és más külsejű. Mivel dimenziókapuk, időről időre, ahogy a világ fejlődik, változik, a kapuk is más-más formát öltenek magukra. Van kb. két méterestől kezdve a több kilométeres "kapun", résen át többféle formáció is, amivel találkozhatunk. Egyes területeken az emberi világ erdőiből, ha nem figyelünk, át tudunk sétálni egy másik dimenzióba (pl.: Fenyőváros, Sólyomerdő, Középvidék, Árnyorom stb.).

Egy átjáró elsődlegesen az adott helyszínnel párhuzamos dimenzióba, világba nyílik. Pl.: Mongólia területéről lehet eljutni Árnyoromba; oroszországi területekről Sólyomerdőbe, Farkasoromba, Fenyővárosba Dél-Amerikából stb.
Viszont Fenyővárosba Délvidékről és Sólyomerdőről is át lehet jutni a fák között sétálva. Azaz hasonló vidékről hasonló vidékre lehet "szabad" átjárót találni, ha szemfüles az ember.

Az átjárókból magas szintű mágikus eljárással mindegyik helyszínre el lehet jutni.
Ez alól a Pokol Birodalma és a Mennyország Karzatai kivételek. A Pokolba kizárólag az Isztambulhoz közeli átjáróból, illetve a Középvidéken levő átjáróból lehet lekerülni. A Mennyekbe egy rejtett feljáró van a Arktiszon, egy pedig a Sellők birodalmában. Mindkét helyszínhez nagyon erős mágikus szertartásra van szükség a bejutáshoz.
A halál záloga kísértse életed ...
Kép
Alá by Genesis - Nyugat by Lay(től) - Szexi tanárnéni by André
Cimbim, átlag két méterrel mögöttem

Válasz küldése

Vissza: “Első lépések - betekintés a világunkba”