El'doro lakrésze

Az épület felső, tetőtéri részén kollégiumi szobák találhatók, ahol az akadémia boszorkány- és varázslótanoncai álomra hajthatják fejüket egy fárasztó nap után. De mint az iskola többi részén, itt is történnek furcsaságok, nem árt vigyázni!
Avatar
Prof. El'doro Morte
Admin - Boszorkány, MSZA igazgatónője
Hozzászólások: 1047
Csatlakozott: 2009. dec. 27. 18:11
faj: boszorkány
avatar: Eliza Dushku
karakterlap: viewtopic.php?f=246&t=315
Tartózkodási hely: Merlin Szakálla Akadémia
Kapcsolat:

Re: El'doro lakrésze

Hozzászólás Szerző: Prof. El'doro Morte »

Kezemben a tepsivel a kinyíló ajtó felé fordultam. Pesadilas érkezett meg, korábban is mint vártam. Mögötte az ajtón túl diákok vakaróztak veszettük. A látványra és a megjegyzésére nevetni kezdtem.
- Végre év vége, nem csodálom hogy örülnek, én is alig vártam..! - kuncogtam, miközben az egyik pulton megszabadultam a tepsitől. A férfi még ajándékot is hozott, mi mást mit egy jó üveg haza teqilát..! ~ Otthon íz, eltalálta a kedvencem..!~
- Fantasztikus..! Egy indító ital jól esne ebben a nagy forróságban.. – kuncogva tekintetemmel a poharak irányába mutattam, hogy szolgálja ki magát. És hogy természetesen, engem se hagyjon ki a körből. Serénykedtem tovább, hogy minden kész legyen, közben a férfi felajánlotta a segítségét. Felé fordultam, lekaptam a kezemről a sütőkesztyűt, és a hosszanti pult felé sétáltam, ahol már elő volt készítve egy óriási halom hús.
- Ha van kedved a húst felvághatod - nyújtottam felé egy termetes húsvágó bárdot. Dudorászva hátat fordítottam neki, átfordultam a pulthoz, és kiskanállal kiszedtem a sült tököt a héjából. Vidáman dudorásztam tovább a háttérben szóló zene egyik kedvenc mondatát.
- Hogy érzed magad..? Sikerült beilleszkedni..? - kérdeztem hátrafelé a vagdosásból. ~ Az első időszak nem volt nekem se egyszerű.. annyi új élmény éri az embert a diákokkal, tanárokkal kapcsolatban..!~
- Remélem a kollégákkal is megtalálod a közös hangot.. van pár különös fazon a társaságban, tudom én..! – kuncogtam fel. A tanári karban félvér alakváltótól kezdve, máguson át, tűzidézőig sokfajta karakter megfordult. Voltak időszaki tanárok is, akik kissé.. egyediek voltak. ~ Viszont rengeteget lehet tőlük tanulni..! ~

Az este hangulatosan telt. Kuncogtam a férfi briliáns poénjain, az otthonról megmaradt szokásain, jellegzetes beszédén, ahogy játékosan felidézte gyermekkorát, tanulóéveit. A főzés, majd a vacsora is igencsak jól esett a kiváló társaságban. ~ Rég éreztem ilyen jól magam..~ Finoman kacérkodtam volna a gondolattal, hogy bár hozzám képest a férfi oly fiatal, és oktató az iskolában amit vezetek, akár még el is bírnék vele képzelni egy komolyabb kapcsolatot. Nevettem a viccein, és férfias vonásai magával ragadtak. ~ A mozgása, a tekintete.. ~ Kezdett elbűvölni a társaságával.
Egészen addig a pontig, amíg finoman meg nem érintette az alkaromat beszéd közben. Bevett, megszokott gesztus volt, amit ismertem mástól is.. sokan szokták a nő puha karját véletlenül megsimogatni, mintha a véletlen műve lenne az egész. Semmi jelentősége, csak egy kósza érintés. ~ A csábítás első játékos lépcsője.. szeretem..~ A szemöldököm egy pillanatra megemelkedett az érintésre, megdermedtem. Apámnak is bevett szokása volt ez a mozdulat, és nagy meglepetésemre, az álmaimat kísértő varázsló is többször így közeledett hozzám. Mintha villámütés ért volna. ~ Az nem lehet..~ Ez az egyszeri, röpke érintés előhozott bennem egy érzést, egy erős 'ismerem őt, nagyon jól ismerem' gondolatot.
Tekintetem az övébe fúrtam, kutattam a választ, némán, szótlanul. Megzavarodott, látszott a tekintetén hogy érzékeli rajtam a változást.
- Te.. hogy voltál képes..? - néztem rá döbbenten. ~ Több éve kísért, nem enged.. álmatlanságot és szenvedést hoz rám, kínoz, ahogy egy nőt kínozni csak lehet.. illúziókkal gyötör, és ellehetetleníti az életemet.. ~
Érzékelve a hangulatváltozást, ujjai a csuklóm köré szorultak, erősen tartott, a tekintetében vad, fékezhetetlen lánggal lobogó elhatározás ült ki. Ijesztő volt az átalakulás. Másik keze a szám irányába indult, tenyerét az arcom elé tette, hogy ne tudjak sikítani. Szabad karommal kihasználtam a pillanatnyi lehetőséget, és gondolkozás nélkül felkaptam az étkezéshez használt kést. Szemvillanásnyi időt sem hagyva felé döftem. A penge a mellkasába fúródott, döbbenten néztünk le mindketten a sebre. Nem engedett el, egyik karjával a karom, másikkal a szám fogta. Tekintete visszavándorolt az enyémbe, néma döbbenet ült ki rajta. Ajkai fájdalmas grimaszba rándultak, ellökött magától. A vérfolt a felsőjén egyre terebélyesedett. Szótlanul nézett, majd egy másodperc alatt köddé vált.
Utána nyúltam, kiengedtem mágiámat, hogy nyomára leljek, de már nem volt a helyiségben.
~ Túl erős illuzionista.. nehéz legyőzni.. de ezt kétlem, hogy túléli.~ Ha mégis, erősen meggyengítette. ~Remélem, az életben többet nem próbálkozik. ~ Immáron tudom, hogy ki ő. Ha túl is él, nem javaslom hogy még egyszer találkozzunk. ~ Túl sok elszámolni valója van.. bár, szívesen kikérdezném, miért tette..~
Remegve a váratlan adrenalinbombától, csak ültem a széken, percekig, gondolataimba mélyedve. Nem tért vissza. Amint sikerült kicsit megnyugodnom, felsóhajtottam.
Fáradtan megcsóváltam a fejemet, miközben egy pamut szalvétába letöröltem a késről a rajta maradt vért.
Úgy tűnik, megint új tanárt kell felvegyek.
~ Ez se az én napom..~


//Játék vége, játéktér felszabadítva. //
A halál záloga kísértse életed ...
Kép
Alá by Genesis - Nyugat by Lay(től) - Szexi tanárnéni by André
Cimbim, átlag két méterrel mögöttem
Avatar
Que'traen Pesadillas

Re: El'doro lakrésze

Hozzászólás Szerző: Que'traen Pesadillas »

El'doro

Kiforrott tervvel és célokkal érkeztem az MSZA-ba. Volt valami, amire nagyon régóta vágytam. Magaménak akartam tudni. Sokáig csak árnyékként éltem az iskola falai között. Néha nehéz volt uralkodnom magamon, hogy ne törjek ki és ragadjam el vágyaim tárgyát. Türelemre intettem magam. Nagyon sokszor. Majd eljött az idő, hogy a sötétből a fénybe lépjek. Tanár lettem. Szükséges rossz a sikerhez. Ezt gondoltam kezdetben. Hamar rájöttem, nem is olyan vészes ez a tanárkodás. Elkezdtem élvezni a tanítást. Kezdtem jól érezni magam az iskolában. Persze nem felejtettem el, miért vagyok itt. Nem tettem le a céljaimról. Arról soha. Túl sok időt és energiát áldoztam már erre, hogy most adjam fel.
Jóleső meglepetés, El'doro meghívott magához vacsorázni. Ezt a kedves gesztust nem utasíthattam vissza. Azonnal elfogadtam a vacsorameghívást, főként hogy hazai ízekre számíthattam. Fél nyolcra beszéltük meg, de korábban elindultam, mivel volt előtte még egy kis elintézni valóm. A lépcsőn haladva láttam, hogy néhány diák csínyre készül. Követtem őket. Nem akárkit, mint magát az iskola igazgatónőjét akarták megtréfálni. Egészen a lakása ajtajáig merészkedtek és valami sárga port akartak szétszórni az ajtaja előtt. A diákok egymást csitították, miközben visszafojtva röhögtek.
-Kerestek valamit? - kérdésemmel megleptem őket, mert ijedten fordultak felém. A gyerek, akinél a zacskó volt, akkorát ugrott a hangomra, hogy magára és a társaira szórta az anyagot. Teljesen beterítette őket. Miután eloszlott a porfelhő, ragyás képű diákok álltak előttem, akik azt sem tudták hova nyúljanak, annyira rájuk tört a viszketés. Mire odaértem, már bekopogtak. Egy vidám hang invitálta bentebb az ajtó előtt állót.
-Szép estét! - merészkedtem be. Kellemes környezet fogadott. Ismerős kubai zene szólt a háttérben és már finom illatok terjengtek a lakásban. El'doro már az estére készült. Az ajtót nyitva hagytam magam mögött egy villanásnyi időre, így El'doro is láthatta a küszöbe előtt fetrengő, magukat vakarászó, ragyás képű tanítványait.
-A diákok ma tréfás kedvükben vannak. Érzik az év végét. Ma majdnem egy vödör ragacsot kaptam a nyakamba. - meséltem a nőnek. Ahogy illik nem érkeztem üres kézzel. Egy jó üveg tequilát és egy háló citromot hoztam magammal. Letettem a pultra, látva, hogy El'doro kezében egy jókora tepsi van. A nő nagy munkában volt.
-Segíthetek valamit? - kérdeztem meg tőle.

Kép
Avatar
Prof. El'doro Morte
Admin - Boszorkány, MSZA igazgatónője
Hozzászólások: 1047
Csatlakozott: 2009. dec. 27. 18:11
faj: boszorkány
avatar: Eliza Dushku
karakterlap: viewtopic.php?f=246&t=315
Tartózkodási hely: Merlin Szakálla Akadémia
Kapcsolat:

Re: El'doro lakrésze

Hozzászólás Szerző: Prof. El'doro Morte »

Az egyik "újdonsült" tanárunk, Que'traen Pesadillas lassacskán már egy tanéve volt közöttünk, s közel jártunk az évzáróhoz is - viszont még mindig nem volt időnk csak kisebb, rövidebb találkozókra. Hol a folyosón, hol egy-egy óra után, hol a tanáriban futottunk össze, és meg kell hagyni szégyelltem magam, hogy ennyire elfoglalt és leterhelt vagyok. ~ Zűrös évek vannak mögöttünk.. bár, meg kell hagyni, ez az utolsó egész jól sikerült..! ~ Az elmúlt években több tanárunknak is nyoma veszett. ~ Nem mintha ez ritkaság lenne.. veszélyes időket élünk, és a mágia világában bármi megtörténhet.. ~ Mégis, folyamatosan új oktatók után vadásztam, segítettem a diákok toborzását, illetve hozzájárultam az akadémia hatékony működéséhez. ~Ráadásul több párkapcsolatom is kudarcba fulladt.. az utolsó 3 férfi mind sorra eltűnt.. Kitto, Antonio, Giovanni..~ Az elmúlt másfél évben viszont nem volt senkim, pont ezért, hiszen így nem érhet baj se engem, se mást. Lassan
~Szerencsére, így visszagondolva az elmúlt évben lassan helyrerázódnak a dolgok.. remélem ez nem csak az előszele a közelgő bajnak..! ~ Kuncogva elmerültem az emlékeimben, miközben épp a tanár kolléga érkezésére készültem elő. Fél nyolcat beszéltünk meg, és jeleztem neki hogy házi kosztra készüljön.
A zene szólt a háttérben, vidáman mostam, vagdostam a ritmusra a zöldségeket és egyéb alapanyagokat. Az ajiaco már félig kész volt, rotyogott a lábasban a tűzhelyen. Némi kis nassolni való nyers zöldséget daraboltam, előételnek.
Épp a sült tököt vettem ki a sütőből, mikor csengettek.
- Szabad, gyere csak be..! - Kiáltottam ki a tepsivel a kezemben. Az órára pillantottam, még korán volt, nem tudtam ki jöhetett.
Kép
A halál záloga kísértse életed ...
Kép
Alá by Genesis - Nyugat by Lay(től) - Szexi tanárnéni by André
Cimbim, átlag két méterrel mögöttem
Avatar
Enon River Moreira
Moderátor - A Moreira klán árnybárója
Hozzászólások: 152
Csatlakozott: 2012. jún. 28. 22:12

Re: El'doro lakrésze

Hozzászólás Szerző: Enon River Moreira »

Játék vége. Játéktér felszabadítva.
Avatar
Prof. El'doro Morte
Admin - Boszorkány, MSZA igazgatónője
Hozzászólások: 1047
Csatlakozott: 2009. dec. 27. 18:11
faj: boszorkány
avatar: Eliza Dushku
karakterlap: viewtopic.php?f=246&t=315
Tartózkodási hely: Merlin Szakálla Akadémia
Kapcsolat:

Re: El'doro lakrésze

Hozzászólás Szerző: Prof. El'doro Morte »

Boldog és elégedett mosollyal nyújtózkodok egyet a nyugágyon, belekortyolok h?s italomba. Tökéletes id?, tökéletes pasi. Kell ennél több a magamfajtának..? A citromos szövegére incselkedve szürcsölök egy kis koktélt, de szólni nem szólok semmit. Néha nem kellenek a szavak.
- Igen, pihenni.. végre kipihenem a fáradalmaimat..- halkan felkuncogok – Nagy a feszültség mostanában.. annyira be van állva most is a vállam..! El nem tudod képzelni.. –szemeimet tettetett bosszúsággal forgatok, de ajkamon mosoly bujkál. Tetszik a pasi, egyre inkább. A rákocskát figyeljük egy darabig, furcsán buckázik a vizen ide-oda, majd végül elt?nik a látóhatáron.
- Azok ám.. különösek.. –nevetek vele. ~ Szép mosolya van.. és amikor nevet szikrák gyúlnak a szemében, látszik hogy bentr?l, igazából jön. Nagyon.. nagyon.. vonzó. ~ Elismer?en méregetem, egészen addig amíg hirtelen Adam fel nem pattan mell?lem.
- Mi baj..? minden rendben..? – nézek rá kicsit értetlenül, hiszen olyan jó id? van, a leveg? kellemes, minden csudajó.
- Ha menned kell hát – hirtelen bentreked a mondandóm, mikor közel hajol hozzám és lágyan megcsókol. ~Pont most mész el..??~ Bágyadtan pislogok néhányat hogy feleszméljek, de már el is t?nt. ~ Akár ha álmodtam volna..~ Jut még eszembe a gondolat, miel?tt felébrednék.
Hirtelen riadtam fel álmomból. Kinyitottam a szememet, a tengerpart forrósága elt?nt, nap nem ragyogott felettem. Sötét volt, és a szoba fagyos leveg?je rögvest leh?tötte felhevült testemet. A t?z kialudt a kandallóból, halványan izzó parázst hagyva csak maga után. Fázósan és rosszat sejtve húztam összébb magam, riadtan kaptam a takaróért. Gyors visszahúztam magamra, álmomban sikerült kitakaróznom. Értetlenül és még mindig az álom hatása alatt lehunytam egy pillanatra a szememet, hogy visszaemlékezzek a részletekre. ~ Megcsókolt.. ~ A kezemmel önkéntelenül a számhoz érek, az álom és valóság összeolvad. Újra érzem a puha ajkak érintését. ~ Mindig olyan valóságos.. miért kell ezt álmodnom..? Miért nem hagysz békén..? Miért kínzol folyton..? ~ Reszketni kezdtem a gondolataimtól, és gyors elkaptam a kezemet ajkaimról. Jobb ha nem f?t az emlék. ~ Még élveztem is.. ezt most még élveztem is.. miért… hagyj nyugtot, hagyj nyugtot, kérlek…~ Összeszorítom az öklömet, de nem vagyok képes elfojtani az egyre csak növekv? bels? feszültséget. ~ Nem.. nem fogok egyetlen könnyet sem hullatni.. nem. Ez nem én vagyok. Nem én.~ Lassan nyúltam volna az éjjeliszekrény felé, hogy el?vegyek egy szivart ~ez vészhelyzet.. ilyenkor megérdemlem..~ mikoris hangosan kopogtak az ajtómon. Felszaladt a szemöldököm, és vártam, képzeltem-e vagy valóban áll valaki az ajtóm el?tt. Mikor újfent kopogtak az ajtón és egy vékonyka n?i hang a nevemet hadarta, hogy igazgatón?, igazgatón? kérem, felpattantam az ágyból és az ajtóhoz siettem. ~ Szóval erre ébredtem fel.~
- Igazgatón?..! –pislogott rám ijedten az egyik fels?bbéves hallgatónk – Baj van, a tanár úr állapota rosszabbodott. Meghalt.. – suttogta ijedten, látszott hogy teljesen el van veszve.
Megdöbbentem, nem számítottam ilyen fordulatra. Mikor legutoljára megnéztem hogy hogy van, javulóban volt az állapota.
- Semmi baj, Artemis. Menj vissza a szobádba, pihenj le. Megyek és intézkedek. –bólintottam egy halvány mosollyal, megvártam hogy elinduljon a folyosón a hálószobák felé, majd visszamentem a szobába, felkaptam a hálóköntösömet és már indultam is. ~Ma sem lesz alvás.. talán jobb is. Legalább így nem kell gondolkodjak.~
A halál záloga kísértse életed ...
Kép
Alá by Genesis - Nyugat by Lay(től) - Szexi tanárnéni by André
Cimbim, átlag két méterrel mögöttem
Avatar
Que'traen Pesadillas

Re: El'doro lakrésze

Hozzászólás Szerző: Que'traen Pesadillas »

A szobába halovány, er?tlen fények. Elnéztem, ahogy a puha párnák között nyugodtan fekszik. Annyira békésnek t?nt. Nem is csoda, ezúttal békés álommal ajándékoztam meg, ma nem voltam kínzós hangulatban. Idilli tengerparti környezet, napfény és miegyéb mire szíve vágyott...most megkapta t?lem. H?s viz? hullámok nyaldosták a homokos partszakaszt, ahol ültünk. Egy magas pálmafa vetett ránk h?sít? árnyékot. El’doro koktéllal kínált és én elfogadtam.
-Citromosnak? – kérdeztem huncut mosollyal, ahogy elvettem t?le a poharat. – Na ilyet sem mondtak még nekem. – nevettem el magam. - De ha te mondod…hiszek neked. – kacsintottam rá és belekortyoltam a frissít? savanykás ned?be.
-Mondhatjuk így is. – merengtem el kicsit a távolba. Szememmel a sziklákon megtör? hullámokat figyeltem.
-Az id? gyönyör?, mint egy álom. Vétek lenne a négy fal között maradni. – emeltem a szemem elé a kezem és hunyorítva bámultam fel az égre, hol egy darab felh? sem volt, csak a narancsos fényben ragyogó napkorong, mely sugarainak melegével simogatott bennünket.
-És te? Szintén pihenés céljából jöttél ki ide? – kérdeztem, közben érdekl?d? tekintettel és huncut mosollyal fürkésztem a lány vonásait. ~Kedvemre való ez a lány…~ El’doro egy tarisznyarák felé mutatott, amit abban a pillanatban sodort elénk egy nagyobb hullám. Megszeppenve araszolt a kavicsok között. Közelebb és közelebb jött felénk. Nagy bamba szemeit ránk szegezte, és mélán bámult ránk. Hatalmas ollóival nagyokat csattogtatott és apró mozdulatokat tett balra, aztán vissza jobbra.
-Különös állatok a rákok. - nevettem el ismét magam, ahogy erre a kis groteszk külsej? állatra néztem és azon gondolkoztam, ha ez az állat beszélni tudna, vajon mit mondhatna. De nem sokáig maradt köreinkben, hisz egy újabb hullám érkezett, ami felkapta és egy nagyobb sziklának sodorta. A rák a hátára fordult, és apró lábaival szaporán hadonászott. De nem sikerült megfordulnia id?ben, így a következ? hullám végleg magával ragadta. A távolban még néha-néha felbukkant szemünk el?tt a kis piros tarisznyás, miel?tt végleg elt?nt volna.
Gyors léptek zaja zavarta meg az idilli pillanatot. Pont a legrosszabbkor. Az egyik tanonc közeledett felénk, El'doro szobája felé a szomorú és tragikus hírrel: az órákkal ezel?tt „balesettet” szenvedett tanár meghalt. Várható volt, hogy nem éli meg a hajnalt. Nem szoktam félmunkát végezni. Azért kissé csalódott voltam, azt hittem tovább bírja az a szerencsétlen. Tévedtem. Szomorú, de a mai oktatók sem a régiek. Puhányok, gyengék, er?tlenek…hiányzik bel?lük a régi szikra és a harci szellem. Hol vannak már azok az id?k, mikor igazi varázslók éltek.
-Most mennem kell! – pattantam fel ültemb?l Adamként. Nem akartam otthagyni ?t, de nem kockáztathattam meg, hogy rám találjanak, amint az ágya mellett üldögélek. Megfogtam El'doro törékenynek t?n? kezeit, habár ez csak a látszat volt. Tisztában voltam vele, milyen er?s n?vel van dolgom. Lassan felé hajoltam, és lágy csókot adtam ajkaira, hogy biztosan emlékezzen rám.
-Még találkozunk...egy következ? álomban. - suttogtam fülébe halkan, s a követez? pillanatban kiléptem mesés álmából.
A lépetek er?södtek. Ideje volt távoznom. Elengedtem kezét, és abban a másodpercben, mikor kinyílt az ajtó, visszatértem az árnyak világába.
Avatar
Prof. El'doro Morte
Admin - Boszorkány, MSZA igazgatónője
Hozzászólások: 1047
Csatlakozott: 2009. dec. 27. 18:11
faj: boszorkány
avatar: Eliza Dushku
karakterlap: viewtopic.php?f=246&t=315
Tartózkodási hely: Merlin Szakálla Akadémia
Kapcsolat:

Re: El'doro lakrésze

Hozzászólás Szerző: Prof. El'doro Morte »

- Adam. –mosolygok rá vidáman- Én is örülök a találkozásnak.
Ugyan nem unatkoztam egyedül eddig sem, de élvezem hogy kapok egy kis társaságot. ~ Hová t?nhetett vajon Ketty? Már megint elkóborolt.. biztos talált valami helyes pincérfiút..azok a kedvencei..~ Mosolyogva figyelem ahogy Adam leteszi magát mellém, így, közelebbr?l végre megfigyelhetem az arcát is. Karakteres vonásai vannak. ~ Viszont milyen bohókás ez a nadrág..~ Siklik végig a tekintetem rajta újra és újra.
- Citromos koktél..? Vagy valami friss finom gyümölcsös..? Olyan citromosnak t?nsz nekem..-vigyorogva kacsintok rá egyet ~friss,és harapnivaló .. és remélhet?leg nem túl savanyú amit a szép küls? rejt.. ~ Majd intésemre már meg is tölt?dik a pohara a h?s nedüvel. Jó hangulatom van, elégedett vagyok mindennel. Az id? kellemes, a férfi pedig jó társaságnak t?nik. ~ Ennél nem is lehetne szebb ez a délel?tt..!~ Hátrahajtom a fejemet a támlára, és onnan pisogok néha oldalra Adamre.
- Megálltatok kicsit pihenni..? Milyen a víz..? Nem túl hideg..? –érdekl?dök mosolyogva, miközben tekintetem önkéntelenül elid?zik Adam ádámcsutkáján. ~ Borzongató hogy milyen férfias.. akárha álmaim férfija lépett volna elém. Huhh azok az izmok..!~ Megfeledkezve magamról legeltetem tovább a szemeimet, egészen addig, amíg érzem hogy kezd felforrósodni a vérem. ~ Talán a napfény teszi.. talán..~ Halkan köhhintek egyet, hogy végre leállítsam a fantáziámat. ~ Nagyon élénk vagyok ma.. ~
~ Megköszönni..? Hát arra lenne pár ötletem.. ~ Finoman beharapom az alsó ajkamat az újabb élénk gondolatra, s inkább csillogó szemekkel oldalra néztek. Egy rákot sodor ki a víz a partra. Nagy és vörös, a testéhez mérten óriási ollókkal. Felénken felénk fordítja furcsán gülü szemeit, a homokban megsüllyedve kicsit nehézkesen de közelebb mászik, majd mintegy fél méterre a lábunktól megáll, és megcsattogtatja felénk az ollóit.
- Adam, nézd, szerinted mit akar..? –vigyorogva a gigantikus tarisznyarák felé mutatok, mire az még jobban csattogni kezd.
- De furcsa..mintha mondani akarna valamit..vicces kisállat..! - Tovább figyelem csoszogását vigyorogva, mire megforgatja a szemeit, és mint aki feladja a dolgot továbbkúszik, vissza a vízbe.
- Ha ezt Ketty meglátja..! Tényleg Adam, nemsokára csatlakozik hozzám a barátn?m is, Ketty! -mosolyogva Adam felé fordulok, rákacsintok, majd a rákot keresve visszafordulok a tenger felé. A rák a homokból apró gomolyogokat maga után hagyva továbbúszik a kékségbe.
- De kis édes volt..! –kacagok fel a látványon, miközben a látóhatárt fürkészve el?rébb hajolok a székemben. Úgy érzem vidámságom semmi sem ronthatja el.
A halál záloga kísértse életed ...
Kép
Alá by Genesis - Nyugat by Lay(től) - Szexi tanárnéni by André
Cimbim, átlag két méterrel mögöttem
Avatar
Que'traen Pesadillas

Re: El'doro lakrésze

Hozzászólás Szerző: Que'traen Pesadillas »

Hetek teltek el, mire ismét a megszokott helyén töltötte az éjszakát, távol a vámpírjától, távol Szentpétervártól, végre itthon, mellettem. Elnéztem az ágyon fekv? lányt. Ha csak sejtené, hogy akit?l menekül közelebb van hozzá, mint gondolná. Itt, az iskolában, vajon mit mondana? Mint sötét árny, úgy követem ?t, míg lehet?ségeim engedik, de amint a herceg birtokára lép a hatalmam kevés ahhoz, hogy magamhoz láncoljam álmai által. Van ott valami, ami nem enged be. Valami, ami távol tart t?le, és ez felettébb bosszant. Gyötör olyankor a kín, felemészt a bosszúvágy, és a kétely, hisz nem tudom mi zajlik a kastély falain belül. Mint egy áthatolhatatlan pajzs, hiába próbálkozom, nem láthatok mögé.
-Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy er?s boszorkány...- gugoltam ágya mellé és suttogtam halkan. Kellemes idill, ez az mit adtam neki egy illuzió formájában, de err?l ? mit sem tudott. A napfényes tengerparton ült, s közben az igazak álmát aludta sötét szobájában, puha párnák között, és én ott voltam mellette, ?riztem álmát.
-Végre itt vagy! Végre újra itt vagy mellettem! - simítottam végig arcán. Birtokolni akartam ?t. Ez volt a legf?bb vágyam. ~? és én, együtt, örökké...~
-Az enyém vagy, és mindig is az leszel! Nem állhat közénk senki! - lobbant fel sötét szemeimben a birtoklási vágy. Édes álmot küldtem rá. Az álomban kellemes szell? suhan végig a homokos tengerparton, egy pálmafa árnyékában ült ?, El'doro, mint tündérmesém f?h?sn?je. Lassan melléléptem, és megérdekl?dtem t?le angyali, széles mosollyal, hogy leülhetnék-e mellé. Szemei szabályosan izmos mellkasomra tapadtak. Tetszettem neki, és ez kölcsönös volt. ~Micsoda n?~ Néztem végig vékony testén. Míg vártam válaszára, nedves hajamba túrtam, és élveztem a napfény simogató érintését. Amikor azt mondta, hogy leülhetek mellé még szélesebb mosoly jelent meg arcomon. ~Pont ezt vártam~ Láttam, hogyan néz rám, olyan szemeket meresztett rám, mint egy kiéhezett n?stényfarkas. Meglepett volna, ha mást válaszol. A tengerparti szépség mellé ültem csábos mosolyt küldtem felé.
-El, örülök a találkozásnak. Az én nevem Adam. - árultam el a nevem. ?rjít? forróság volt. Mikor az italt ajánlotta gondolkodás nélkül kaptam az ajánlatán.
-Megköszönném.
Avatar
Prof. El'doro Morte
Admin - Boszorkány, MSZA igazgatónője
Hozzászólások: 1047
Csatlakozott: 2009. dec. 27. 18:11
faj: boszorkány
avatar: Eliza Dushku
karakterlap: viewtopic.php?f=246&t=315
Tartózkodási hely: Merlin Szakálla Akadémia
Kapcsolat:

Re: El'doro lakrésze

Hozzászólás Szerző: Prof. El'doro Morte »

Belekortyolok a finom, ízes, gyümölcsös koktélomba, tekintetemmel a vidáman csapkodó hullámokat követem. A szél kellemesen h?vös, összeborzolja a hajamat, de ez most jól esik. Mosolyogva feljebb tolom a napszemüvegem, és leteszem a fejemet a támlára. ~ Ha elalszok kicsit az se baj. Id?m mint a tenger..!~ Elégedetten felsóhajtok, majd hirtelen egy hatalmas hullám támad rám és beborít vízzel. Kelletlenül ülök fel, a víz túl hideg felforrósodott b?römnek, és bár jól esik a h?vös, inkább felülök, hogy a következ? ne érjen váratlanul. ~Imádom a tengert.. a víz.. nincs is ennél szebb és kellemesebb..~ Felkuncogok ahogy meglátom, hogy a poharamba is ment egy kevés tengervíz.
A poharam felett kilesve látom meg ?ket. 3 izmos, jóvágású sell?fiú siklik ki a partra, még vidáman integetni is kezdenek. Én pedig nem leszek illetlen, hát széles mosollyal visszaintegetek nekik. Kifszenek a partra, és ott szárítkoznak. ~ Ez a látvány felejthetetlen..uuuhhh, azok az izmok..! ~ A napszemüvegem mögül lesek feléjük, kiélvezek minden pillanatot és mozdulatot amit csak elejtenek. Az egyik?jük, a legvonzóbb elválik t?lük, és pucéran, ahogy teremtetett kezdi el felvenni a cuki pálmás fürd?naciját. A mellkasomban bentreked egy pillanatra a leveg? és koncentrálnom kell hogy lélegezzek. ~ Nem túl sokat takar ez a nadrág..~ Élveteg tekintettel figyelem a csábos mosolyát és hogy lassan közelebb sétál hozzám. ~A mosolya valami elb?völ?..és ezek a sötét szemek..~ Magamban az olvadás szélére kerülök, és bár a küls?ségek kevésbé érdekelnek mint a bels? tulajdonságok.. ~azért meg kell hagyni.. finom falat a srác..~
Megáll mellettem és megkérdezi leülhet-e. ~ Leülni..? Te..? Bármikor..~ Lassan felé fordítom a fejemet, mint akit annyira azért nem érdekel a dolog, és közben remélem eddig nem vette észre hogy milyen epeked? pillantásokkal is méltattam. Oldalra biccentem kicsit a fejemet, majd miel?tt válaszolnék megakad a szemem a nyakán. Tekintetemmel követem ahogy egy vízcsepp lassan elindul a hajából, végigsiklik a jól kidolgozott, izmos mellkasán, lefelé tartva, egyre lejjebb és lejjebb és lejjebb ~Jujjjj..~ Megnyalom az ajkamat, és vigyorogni kezdek.
- Hát persze! – válaszolok vidáman, majd megpaskolom magam mellett a másik nyugágyat.
- Inni..? Kérsz valamit..? –kérdezem mosolyogva – Csak kívánnod kell, és már meg is kapod..! – biccentek fejemmel a kezemben tartott koktélos pohárra, amiben az italom rögtön újra is tölt?dik.
- Ó, tényleg. El vagyok. – vigyorogva intek neki a szabad kezemmel, majd lassan leveszem a napszemüvegemet és a fejem tetejére tolom. ~Ha már egyszer idejött, legalább láthassuk egymást rendesen.~
A halál záloga kísértse életed ...
Kép
Alá by Genesis - Nyugat by Lay(től) - Szexi tanárnéni by André
Cimbim, átlag két méterrel mögöttem
Avatar
Que'traen Pesadillas

Re: El'doro lakrésze

Hozzászólás Szerző: Que'traen Pesadillas »

Leültem ágya szélére, és megfogtam törékeny kezeit. Álma békével teli volt. Egyenl?re. Tengerparti nyugalom, a morajló hullamok hangja, ragyogó napsütés és miegyéb, mire az ember szíve vágyik. Bennem is van emberség ~egy kicsi~ ezért hagytam, hagyj élvezze, míg lehet. El'doro a parton üldögélt, várakozott. Elvigyorodtam.
-Hiába várod Kettyt, ? ma nem jön el hozzád. - suttogtam az alvó lány felé hajolva. Végigsimítottam arcát, ujjaim végigfutottak barna fürtjei között, majd mélyen beleszagoltam a hajába.
-Ma éjjel én leszek veled. - mondtam halkan a füléhez hajolva.
Kellemesen h?vös, úgymond szinte üdít?en kellemes szell?t küldtem a tengerpartos vidékre. Elmosolyodva néztem, ahogy El'doro barna fürtjeibe kapott a szell?. Egy nagy hullám közeledett felé, mely majdnem beborította ?t. A semmib?l 3 sell?fiú t?nt fel, és felé integettek. Testük izmos volt, er?t?l duzzadó, minden n? álma. Hát ilyet küldtem El'doronak is. Az egyik sell? kiúszott a partig. Ez voltam én, de nem a valódi küls?mmel. Nem, azt nem. Még nem jött el az ideje, hogy felfedjem magam.
Néhány perc kellett, hogy megszáradjak. Fedetlen testtel, anyaszült mesztelenül, immár emberlábakon sétáltam a sziklákig, hogy valami ruhanem? után nézzek. Éreztem magamon El'doro kémlel? tekintetét, és hagytam, hagyj vegyen alaposan szemügyre. Nem zavartattam magam. S?t, küldtem felé még egy csábos mosolyt is. Teljes nyugodtsággal öltöttem magamra egy pálmafás alsót. Mivel úgy t?nt, elnyertem tetszését, így csatlakoztam hozzá. Odasétáltam mellé, szemeimmel fürkésztem ?t. Alaposan végigmértem. Tetszett a látvány, határozottan tetszett.
-Leülhetek melléd? - tudakoltam meg csábos mosollyal.
Az álmon kívül gonoszkás vigyorral figyeltem ?t, figyeltem reakcióit.
-Na most mit lépsz? - kérdeztem költ?ien széles vigyorral az alvó lánytól.
Avatar
Prof. El'doro Morte
Admin - Boszorkány, MSZA igazgatónője
Hozzászólások: 1047
Csatlakozott: 2009. dec. 27. 18:11
faj: boszorkány
avatar: Eliza Dushku
karakterlap: viewtopic.php?f=246&t=315
Tartózkodási hely: Merlin Szakálla Akadémia
Kapcsolat:

Re: El'doro lakrésze

Hozzászólás Szerző: Prof. El'doro Morte »

Fáradt sóhajjal csuktam be magam mögött a szobám ajtaját. A kilincsen tartva a kezemet, hátamat az ajtónak vetettem. ~ Kell végre egy kis csend..~ A rémes álom és dermeszt? ébredés után több órán keresztül kellett intézkedjek.~Mindez két makacs kölyök miatt..! Minek kell párbajozni ha nem is tudják használni az erejüket..? Arra nem is gondolnak hogy más is megsérülhet..?~ Feldúltan és morcosan csíptem fülön és kértem számon a diákokat, amíg a kihívott vajákos ellátta a közéjük lép? kollégámat. Amennyi nyugtatót kapott végigaludja a következ? 24 órát. ~ Bárcsak cserélhetnék vele..! Álmodni biztos nem álmodik, a szerek elveszik a tudatát..~ Kiábrándultan megráztam a fejemet. ~Hihetetlen hogy ez egyáltalán eszembe jutott..eddig süllyedtem volna..?~ Tudtam a választ a kérdésemre. Er?s voltam, sosem törhettem meg. Ezt belém nevelték. A kíváncsisággal és a kitartással együtt. ~ De miért vannak az álmok….??? ~
Tekintetem némán körbejárt a szobában, valamire, bármire kutatva, ami megoldást adhat. ~De nincs menekvés.. mindig eljön végül, újra és újra. Akkor amikor a leggyengébb vagyok.. mindig amikor a legfáradtabb, és a leggyengébb vagyok..~
Kiábrándultnak, sebezhet?nek és magányosnak éreztem magam. Végtelenül magányosnak. ~Miért nincs itt mellettem valaki aki segíthetne..? Aki ha álmodok, felébresztene..? Aki képes lenne el?zni t?lem ezt a szörny?séget..? Aki átkarolna..meleg ölelésébe vonna..akihez hozzábújhatnék a szörny? ébredés után.?~ Végtelenül szomorúan és megviselten lehunytam a szemeimet. Tudtam az igazságot. Én magam tehetek róla. Mindig csak a munka.. mindig csak a diákok.. ~mindig csak a megtett ígéretek…~ Szerettem volna valakit, aki félt. Akinek számítok. Aki akar engem.. a magáénak. ~Ahogy ? suttogta..~ Megborzongtam az emlékre, a szavai nagyon megrémisztettek. Nem értettem mit akar t?lem..? Miért játszik velem folyamatosan..? Milyen vámpírt emlegetett..? ~És a legf?bb, miért kezdek lassan félni t?le..?~
Lassú léptekkel az ágyamhoz sétáltam, er?tlenül ültem le a szélére, a kimerültségt?l már a fejem is fájni kezdett. Annyira siettem mikor meghallottam a sikolyt, hogy mindössze felkaptam a székr?l a fürd?köpönyemet, már kopogtak is az ajtómon. De most nem volt er?m hogy levegyem. Ahogy voltam hátrahanyatlottam az ágyra, a takarót magamra húztam, nem érdekelve mi lesz, rámtör-e egy újabb álom vagy sem, a fejemet a párnába fúrtam s máris elnyomott az álom.
A tengerparton fekszek a pálmafák alatt. A hullámok vidáman morajlanak el?ttem, a kékes csillámló víztömeg a lábamat nyaldossa ahogy elterülök a nyugágyon. Kezemben egy színes gyümölcsös koktélt kortyolgatok. Kellemesen h?vös és édes. Boldogan mosolyogni kezdek, amint megérzem a napfény simogatását az arcomon. Az egyik térdem felhúzom magam mellé, és kiélvezem az élet minden percét.
- Ketty! Hol vagy már..? Lemaradunk a bálnákról..! – fordulok hátra vigyorogva amint meghallom a lépteket.
A halál záloga kísértse életed ...
Kép
Alá by Genesis - Nyugat by Lay(től) - Szexi tanárnéni by André
Cimbim, átlag két méterrel mögöttem
Avatar
Que'traen Pesadillas

Re: El'doro lakrésze

Hozzászólás Szerző: Que'traen Pesadillas »

~Elkaptam ?t, már az enyém.~ Ajkaim széles vigyorra húzódtak. ~A kezeim között van, és többé nem eresztem~ Kezeit lefogtam, hogy mozdulni se bírjon. Élvezettel néztem, ahogy szabadulni próbált. ~Esélytelen.~ Tudni akarta ki vagyok. Felnevettem. ~Mindent a maga idejében.~ Egészen közel hajoltam hozzá. Tisztán hallottam a szívének dobogását, minden egyes lélegzetvételét.
-Az egyém vagy. Enyémek az álmaid. - suttogom halkan fülébe.
-Hamarosan enyém leszel teljesen, és a vámpírod semmit sem tehet majd ez ellen.- kuncogtan halkan. Élveztem a helyzetet. Az ajkaihoz hajoltam, hogy megcsókoljam, de valami váratlan történt. ~Egy síkítás?~ Emeltem fel a fejem felmordulva. Sietve kiléptem álmából, és sötét árnyékká változtam, úgy rejt?ztem el az egyik sarokban, hogy észre ne vegyen, ha kinyitja szemeit. A lány felébredt, rémülten ült fel az ágyán. ~Várható volt.~ A sikoltás odakintr?l sz?r?dött be. Kopogtak. Csak hangokat hallottam, látni nem láttam semmit. El'doro sietve távozott. Miután becsapódott az ajtó, el?léptem a sötétb?l, és lassan az ablakoz léptem. Kitekintettem az ablakon, le az udvarra. Egy tanár a földön hevert. Idefentr?l nem sok mindent lehetett látni. De annyi bizonyos volt, bármi is történt odalent El'doro jóideig nem tér vissza. Azonban nekem b?ven volt id?m, ezért úgy döntöttem megvárom, hogy visszajöjjön. Órák teltek el, közben mindvégig ugyanazok a kérdések jártak a fejemben. Válaszokat akartam. Most. Azonnal. De hiába a türelmetlenségem, a válaszokat nem itt kell keresnem. Ami engem érdekelt az fent északon, a h?vös Szentpéterváron találom a vámpír birtokán. Nem sokáig töprengtem, hamar elhatároztam, ha itt végeztem felkeresem a vámpírherceget. El'doro-n kívül ? az egyetlen, aki válaszokat adhat nekem. Az id? gyorsan repült, órák teltek el mire ismét nyílt az ajtó. Visszatért. Elvigyorodtam. Arca fáradta volt, és gondterheltnek t?nt. Megvártam míg visszabújik az ágyába, és ismét álomba szenderül. Az ágya mellé léptem.
-Aludj csak, jó mélyen, vár már rád álomország. *suttogtam*
-És ott várlak én is.
Avatar
Prof. El'doro Morte
Admin - Boszorkány, MSZA igazgatónője
Hozzászólások: 1047
Csatlakozott: 2009. dec. 27. 18:11
faj: boszorkány
avatar: Eliza Dushku
karakterlap: viewtopic.php?f=246&t=315
Tartózkodási hely: Merlin Szakálla Akadémia
Kapcsolat:

Re: El'doro lakrésze

Hozzászólás Szerző: Prof. El'doro Morte »

Játék vége! Játéktér felszabadítva!
A halál záloga kísértse életed ...
Kép
Alá by Genesis - Nyugat by Lay(től) - Szexi tanárnéni by André
Cimbim, átlag két méterrel mögöttem
Avatar
Prof. El'doro Morte
Admin - Boszorkány, MSZA igazgatónője
Hozzászólások: 1047
Csatlakozott: 2009. dec. 27. 18:11
faj: boszorkány
avatar: Eliza Dushku
karakterlap: viewtopic.php?f=246&t=315
Tartózkodási hely: Merlin Szakálla Akadémia
Kapcsolat:

Re: El'doro lakrésze

Hozzászólás Szerző: Prof. El'doro Morte »

Sebesen szaladok a fák között, a sáros, rothadó avar nedvesen tapad a ruhámra lépteim nyomán. A földön hever? szúrós gallyak összekarmolják a lábamat, érzem ahogy kiserken a vérem amint átvágok egy tövissel teli kiszáradt rózsatövön, de most nem érdekel a fájdalom. Menekülnöm kell, el kell t?njek minél hamarabb. ~Ki KELL hogy jussak innen. Muszáj.. ~ Megborzongok gondolataimra, a képzeletem beindul, és még sebesebben kezdek futni. Surranó hangot hallok, tudom hogy még mindig figyelnek, érzem a tekintetét rajtam. A b?römön. A testemen. Egy gödörhöz érve megcsúszok a rothadó leveleken ahogy felfelé sietek, a sárba zuhanok, a testemet elönti a fájdalom. A ruhám sárosan tapad hozzám, mégis rettegve, er?nek erejével a földbe markolok, felhúzom magam és négykézláb kúszok fel az emelked? tetejére. Már épp felállnék hogy tovább meneküljek, mikor lenézek koszos és véres kezeimre. ~Ez nem én vagyok..nem én..~ Megfordulok, hátamat a lankának vetve könyökömre támaszkodva kémlelem a koromsötét erd?t, majd rekedt hangon felkiáltok.
- Mi folyik itt..? Hol vagyok..? - Hol vagyok..? Hol vagyok. hol vagyok.. hol vagyok… – viszhangzik a hangom mindenfel?l, bármerre fordulok, halk sóhajként, rémült suttogásaként, ijeszt? morajlásként szólalok meg újra és újra.
- Mit akarsz..? –rémültnek t?nik a hangom, esdekl?nek ~EZ nem ÉN vagyok.~ A düh elkezd bennem dolgozni, a szemem lassan sötétbe fordul, megkeményítem a szívemet és a lelkemet. ~ Nincs olyan, aminek behódolnék, vagy ami igazi rettegést válthatna ki bel?lem. Nem lehet olyan. Vezet? vagyok, nem holmi gyermek..~
- Gyere el?..! Mutasd magad végre..! – Hangosan kiáltom el magam, mire minden elnémul. A sötétség elnyeli a hangomat, már nem vet visszhangot. Egy levél se mozdul, az erd? megdermed, mozdulatlanul és jégbe fagyva várja a végelláthatatlan id? múlását.
Hirtelen hangot hallok a fejem fölül. Még hirtelen eszembe villan hogy csapdába estem, arra futottam amerre ? akarta. Ahogy ? akarta.. és olyan rettegéssel amit ? élvez... ~újra és újra, végelláthatatlanul.. mindig... miért nem engedsz el???~ Felnézek a fára ahonnan leveteti magát rám, védekez?en az arcom elé kapom a kezemet. Amint a teste felém borul felnyögök a fájdalomtól, a hátam ívbe feszül ahogy menekülni próbálok alóla, de kérlelhetetlenül közelebb hajol az arcomhoz, miközben kezeivel leszorítja a fejem mellé a csuklóm, s borzongatóan a nyakamba liheg. Érzem az érintését, a vadságát, a hidegségét, a féktelen vágyát valami meghatározhatatlan iránt, valami iránt.. valami megfoghatatlan iránt.. Remegve próbálom magamtól eltolni, hogy legalább meglássam ki is ? ~ki is az álommanóm..~ Végre sikerül is, felemelkedik a nyakamról.. de nem látom az arcát, a vonásait. ~Miért nem tudom ki vagy..? Miért zaklatsz..?~ Könyörgök a tekintetemmel, majd hirtelen éles sikítást hallok.
Kinyitottam a szememet. Az ágyamban feküdtem. ~tehát álom volt.. csak álom.. megint..~

//Köszönöm a játékot! //
A halál záloga kísértse életed ...
Kép
Alá by Genesis - Nyugat by Lay(től) - Szexi tanárnéni by André
Cimbim, átlag két méterrel mögöttem
Avatar
Que'traen Pesadillas

Re: El'doro lakrésze

Hozzászólás Szerző: Que'traen Pesadillas »

El'doro er?s, karizmatikus n? hírében áll, kinek hírneve és tekintélye van. Az ágya szélén ültem és t?n?dtem. Sehogy sem értettem, miért van az, ha a vámpír birtokán éjszakázik er?m hatástalan, és olyankor képtelen vagyok álmaiba lépni, gondolataiban hatolni. Bosszantott a dolog, nagyon is, hiszen hiába kerestem, nem találtam rá magyarázatot. De elhatároztam, kiderítem, ha a fene fenét eszik is, hogy mi a titka a vámpírnak. Rájövök, mit csinál, amivel kizár El'doro álmaiból. De most szerencsére itt van, ma este az iskola falai között maradt, és most nézhettem, ahogy alszik.
-Érdekes, nemde? Ha a fáradtság legy?r minket, s aludni kényszerülünk, mindannyian oly kiszolgáltatottá válunk. *közelebb hajoltam hozzá, és halkan suttogtam fülébe gonosz vigyorral*
-Most nincs itt a vámpírod, hogy megvédjen t?lem.
Álma békésnek, nyugodtnak, gondtalannak látszott. Eddig. Horrorfilmet megszégyenít?, hátborzongató tájra repítettem ?t, hol még a legbátrabbakat is elönti a rettegés. Egyenesen az álmok sötét birodalmába, ahol én vagyok az úr. Tétovázó mozdulatait lestem a lombok közül. Szeretem, ha félnek, ha kiszolgáltatottnak érzik magukat. Ha zavaradott és kétségbeesett módon próbálnak kitörni az általam kreált nem éppen meseszer? világból. Mindhiába. Egyedül rajtam, és csak rajtam áll, mikor szabadulhatnak álmaik gyötr? fogságából. Hallom, ahogy szíve hevesebben ver, a félelem és a bizonytalanság érzése egyre csak növekszik benne, és lassan teljesen eluralkodik rajta a pánik, mely egy újabb lépés az ?rület felé. ?si ösztönök ébrednek benne, futásnak ered, s én követem ?t. Nem tévesztem szem el?l egy másodpercre sem. ? az enyém, egyedül az enyém. Végtelennek t?n? úton fut, mely nem vezet sehova. Hiába próbál kitérni, a sorsa el?l senki sem menekülhet. Az én világomban biztosan nem. Egy magas fa ágain landolok, s onnan figyelem kíváncsian, mikor döbben rá, hogy álmainak csapdájába esett.
Avatar
Prof. El'doro Morte
Admin - Boszorkány, MSZA igazgatónője
Hozzászólások: 1047
Csatlakozott: 2009. dec. 27. 18:11
faj: boszorkány
avatar: Eliza Dushku
karakterlap: viewtopic.php?f=246&t=315
Tartózkodási hely: Merlin Szakálla Akadémia
Kapcsolat:

Re: El'doro lakrésze

Hozzászólás Szerző: Prof. El'doro Morte »

Lassan nyitom ki a szememet. Éjszaka van, mint mindig. Egy ismeretlen s mégis oly ismer?s erd?ben állok, a kitaposott csapás közepén. Farkasok üvöltenek. Orromat eltölti a feny?k illata és a nedves levelek rothadó szaga. ~ Szeretem az erd?ket... de ez valahogy más…~ Hangos károgást hallok, mintha a tarkómon járna táncot éles karmaival. Némán felnézek, az égboltot kémlelem a madárszó után kutatva. A Hold véresen világít fent az égen, a csillagokat sötétl? felh?tömeg takarja. Megborzongok. Egy hideg fuvallat süvít át a fák között, leh?tve felhevült testemet, ezért lepillantok. Mezitláb vagyok a göröngyös talajon, a kedvenc fekete hálóingemben. ~Nem csoda hogy fázok.~ Hangokat hallok. Hirtelen egy bágyadt ?zgida jelenik meg az ösvény közepén, mozdulatlanul, kimeredt szemekkel. Némán figyel, majd egy újabb neszre hegyét fülezve suhan tovább a mellettem elterül? bozótosba. Csendesen zörren az avar.. valaki van még itt. Tudom hogy tovább kellene mennem, tovább az úton, hogy megleljem a kijáratot és kijussak az erd?b?l, mégis megtorpanok. Mintha ragadozó lesne rám, érzem perzsel? tekintetét a b?römön. A szívem sebesebben ver, a torkomban érzem a vér édeskés ízét, ahogy a fülembe tolul.
Nem akarok menekülni.. de az ?si ösztön feléled bennem. Futnom kell. Futni az életemért.
Nem tudok ellenállni a bels? parancsnak. Sebesen szaladni kezdek a fák között..
A halál záloga kísértse életed ...
Kép
Alá by Genesis - Nyugat by Lay(től) - Szexi tanárnéni by André
Cimbim, átlag két méterrel mögöttem
Válasz küldése

Vissza: “Kollégiumi szobák”